Post by fensietrelelen on Feb 7, 2022 20:19:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ниња Тобу ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ниња Тобу IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови кључеви с грешком ▞▞▞
▞▞▞ Ниња Тобу 2022 version ▞▞▞
Добра игра, али идеш по шиљцима на било који начин да умреш циљајући није тачан само глупе грешке и треба пуно посла, престани да ажурираш док не поправиш
игра је забавна
Игра је забавна и ствара зависност, али контроле су толико неисправне да је бесни. Остарићу га тако да моја стрелица за кретање буде усмерена нагоре и да ме лансира доле максималном брзином. Или се понекад једноставно уопште не региструје како треба и замахне улево лудом брзином док ја покушавам да га бацим удесно. Да су контроле поуздане, ова игра би била одлична. За сада је некако у реду
Ок игра. Мој главни проблем је што не постоји добар начин да се то контролише. Ако користите показивач, палац итд., све се осећа погрешно.
то је смешна игра и тако добра, али некако немогућа лол и свако би требало да је проба стварно ииии!! ха, ја нисам робот који коментарише.
Мислим да нас ова игра учи у стварном животу да не морате да журите и бирате како треба и да будете мудри. Заиста уживам у томе, то је забавна и изазовна игра тако кул
Јоико (манга) - Енциклопедија
Механика је заиста лоша
Ноице
одлична је, али ставите више ликова јер нема много и ставите више ефеката као што је суперсила, али осим тога игра је супер сјајна и волим како се ликови крећу и добијате резултат у бесконачном режиму
30 најбољих места која треба да посете у Јапану због ...
То је кул игра. Добра упрошћена уметност и добра персонализација, а истовремено сте изузетно бесни... ОСЕЋЕТЕ БЕС. Ипак је забавно, па пробајте
Игра се руши не почиње. Учитава се све док се не сруши.
Мислим да је боље ако постоје појачања или вештине попут троструке цртице, оживљавања, штита и такође захтевам новчиће у игри за куповину скинова карактера као што су традиционални нинџа, робот нинџа итд. И за куповину ефеката боја на цртици као што су ефекти ватре лед, светлуцање, дух и сл. и за куповину мапа као што су позадина галаксије, град нинџа, шума итд...све хвала!
Чињеница да вас снајперисти могу погодити док сте испод нишана је толико досадна.
савршена игра.Симпле.Деадли Симтрицалити у свом најбољем издању. Само бих волео да знам да ли опрема утиче на твоје нинџе у игрицама или не. Одговорите молим. Ти. ГЛХФ!
Сјајно, то вам даје пуно Ксп-а, заиста једноставну и сјајну једноставну игру и заиста прихватање да би било боље да добијете више новчића 😎😀😁
Ова игра може да иде од скакања од зида до зида до 👉🏽 скакања по зградама, уласка унутра и проласка кроз разлику. препреке, разл. теме, распореди, нови непријатељи На побољшану верзију, са кампањом, отвореном експанзијом која може да се покрене, да се креће, да се креће, итд. ❗ Лоша страна ❗: понављање, досадно само од зида до зида
Још увек имам бубу када слетим на део где нема шиљак или сам видео да умирем
Ninja Tobu Jangovar jkr
Лепо, чекам неке тешке игре попут ове Волим овакве тешке игре хвала
Добро проводе игре
Допало ми се. Једна од најједноставнијих, али невероватних офлајн игрица које сам икада играо на телефону.
Игра је добра, разлог зашто сам јој дао 2 звездице је због контрола и хитбокса игре. Контроле могу бити веома тешке и понекад чак ни не реагују. А хитбокс на угловима је превелик, кад год покушам да скочим са угла на зид, још увек сам у углу.
Волео сам игру док нисам кренуо да играм данас и лик који сам откључао (мислим да је то био тигар или нешто што би када сам га користио пролазио кроз нинџе са светлом које те обично одбија), али сада могу да га не искористиш и он је отишао? Супер узнемирена поправи ово и даћу 5 звездица.
контроле су срање
Невероватна игра не могу да нађем ниједну другу сличну, али додајте нарута и неке друге нинџе или аниме ликове који би изгледали болесно, молим вас
Забава, углавном. Уживао сам у игри, али сам осетио да је превише зумирана на ваш лик да бих могао на одговарајући начин да испланирам ваше скокове неколико унапред. Да сте могли само мало да умањите, мислио бих да би то значајно побољшало игру.
Видео оглас након првог покушаја? Не хвала. Следе још видео огласи који се не могу прескочити без награде. Контроле су прилично забавне, али рекламе све покваре.
Никад не ради
Лоша контрола
К.
У реду је, али ми се заиста није допало. То је у суштини Стицки Ниња ван бренда,
Ммм
Clone Armies: Battle Game Akcijske igre hjm