Post by fensietrelelen on Feb 7, 2022 19:57:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ginger 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ginger 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack za neomejeno vzdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ginger 2 2022 version ▞▞▞
𝚝𝚑𝚒𝚜 𝚠𝚊𝚜 𝚖𝚢 𝚌𝚑𝚒𝚕𝚍𝚑𝚘𝚘𝚍 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚎𝚊𝚖𝚎𝚊𝚑 𝙸 𝚕𝚘𝚟𝚎𝚍 𝚝𝚘 𝚏𝚎𝚎𝚍 𝚐𝚒𝚗𝚐𝚎𝚛 𝚊𝚗𝚍 𝚑𝚒𝚍 𝚎𝚐 𝚝𝚑𝚒𝚜 𝚒𝚜 𝚊 𝚐𝚛𝚎𝚊𝚝 𝚐𝚊𝚖𝚎! 𝚝𝚑𝚎𝚛𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚖𝚞𝚌𝚑 𝚐𝚕𝚒𝚝𝚌𝚑𝚎𝚜 𝚘𝚗 𝚍𝚎𝚟𝚒𝚌𝚎 𝚍𝚎𝚟𝚒𝚌𝚎, 𝚋𝚞𝚝 𝚝𝚑𝚎𝚛𝚎 𝚋𝚞𝚝 𝚋𝚎 𝚘𝚗 𝚍𝚒𝚏𝚏𝚎𝚛𝚎𝚗𝚝 𝚍𝚒𝚏𝚏𝚎𝚛𝚎𝚗𝚝 𝚘𝚗𝚎𝚜 𝚘𝚗𝚎𝚜.
Ta igra je tako lepa, tako mi je všeč ta igra😍❤
Roby v Gingerjevem rojstnem dnevu Rex v Gingerjevem rojstnem dnevu Larryju v Gingerjevem rojstnem dnevu Božiček v Gingerjevem rojstnem dnevu John v Gingerjevem rojstnem dnevu Lila v Gingerjevem rojstnem dnevu Harry v Gingerjevem rojstnem dnevu Baby Hippo v Gingerjevem rojstnem dnevu
Prva igra je dobra igra
Fotografija izgleda dobro, vendar zelo zelo preveč dolgočasna igra, a tudi srčkana
Aplikacija je bila zelo lepa. Zelo sem jo pobožal in tako sproščujoče je igrati igro na počitnicah.
Zelo lepa risanka
njena neverjetna igra mi je bila všeč prva in vaše aplikacije in kanal rastejo, to je popolno
Zabavna igra, kot je pihanje rojstnodnevnih tort in popravljanje ugank
Sovražim igro
Zdi se mi, da je spraševanje jemajočih likov nadležno, vendar jih otroci obožujejo in bodo ob tem sedeli pri skoraj vsem
Tako smešna igra, ko sem zadel mačko, ki je padel navzdol, in imam težko nogo, da je spustil plin, zato hvala za to igro.
ta igra je igra za 2 letne učence, ni zelo dobra, vendar so grafični prikazi dobri. Prosim, ne igrajte te igre. Prosim, da te igre ne igrate
Mislim, da je zelo dobro, še vedno mi je všeč
Ta aplikacija se ne odpravlja hitro
Odlično, ko je dolgčas
Talking Ginger 2 Meelelahutus npm
Lepa igra za otroke
Hvala, da ste povedali, kaj mislite o tem in tega ne želim več in še enkrat hvala
Te igre so za otroke, vendar ne več na YouTubu, je videoposnetek in otroka so ugrabili, ne prenesite te igre in jo izbrišite, je nevarno, če ne poslušate, ugrabljeni ste, če se zgodi, tako vso srečo in gledajo vas in nas.
Grafika ni preveč dobra, razen da je super
veliko dodatkov je nesprejemljivo
Všeč mi je ta igra, ker je bil kot da je zdrav, potem pa se običajno sliši kot dobra igra in podobno. Ta igra je najboljša igra vseh časov in samo vašemu otroku bo ta igra všeč verjemite mi
Super igra, dobre kontrole, dobra grafika, nato srčkan maček, hvala, da si to naredil! ! Ampak, če imamo celoten obseg, tudi počasen prenos
Ko sem žalosten, sem uporabil to aplikacijo, da me je sprostilo in deluje, saj je smešno, igrivo, izstopno.
Malo je v redu
Talking Ginger 2 Zabava aoj
Igral sem jo, ko sem bil star 4 in 3 leta, vendar sem pri 5 letih ugotovil, da je nekaj, kar me navdušuje, da ga iščem in piše, da je to kamera, mislim, da je bil razlog: igra bi lahko bila hacked , ustvarjalec ga je postavil ali ustvarjalec verjetno pozna težavo in jo poskuša zapustiti. Ampak to je še vedno tako slabo glede igre
Ta aplikacija je res srčkana,,,,,in tudi zelo uporabna za majhne otroke.... Všeč mi je.
Managenetworkupdate BACKUPDATE NETWORKXFINILYWIFINOTIFIONS XFININILY NETWORK CHARGEKEYBOARD ANGLEŠČINA Z WWWGOOGLE CHROMEUPDATE DATEAVABILEskydevive. Com Android SYSTEM datum
Ta igra je zelo dobra in moji 5-letni sestri je bila všeč 😊
RES Obožujem to igro
Sovražim to! Ker ima preveč oglasov
By y tere ko Aaj mene, da bo super dan in sem šel v bolnišnico in sem se samo spraševal, če se samo sprašujem, kako ti je to počel za prvi je vso srečo v tvojem življenju je dober dan danes Šla sem v bolnišnico in sem samo mislila name in veš, kaj naj mi rečeš in moram opraviti z otroki, da 🏫 Danes sem bil kot, kaj za vraga je narobe s tem, vendar bo dobil priložnost, da govori o drugem dnevu in 🌃 z mano in moram biti super noč v službi
to je zelo dobra igra
Včasih moja sestra odpre jesti z mano in poje koruzne kosmiče.Ta aplikacija mi je tako všeč
Cooking Frenzy®️Cooking Game Estrategia ste
Ni kaj dost za delat pa nimas igric!
Aplikacija je dobra, vendar so oglasi včasih oglasi z oceno x in ni primerna, saj otroci to uporabljajo. Pri objavah oglasov morate biti previdni.
Samo preveč oglasov. Niti otrokom ne dovoli igranja.
Talking Ginger 2 Zábava uxy
Ta igra je prijetna, vendar je le nekaj funkcij in ni bila zanimiva, ni iger kot v igri talking tom